Tarih: 01.08.2024 15:53

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem'den Süt Üreticileri Krizi Hakkında Açıklama

Facebook Twitter Linked-in

UBA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, süt üreticilerinin yaşadığı krizlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erhan Adem, Tarım ve Orman Bakanı'nı eleştirerek, süt üreticilerinin karşı karşıya kaldığı sorunların acilen çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Erhan Adem, açıklamasında şunları söyledi: "Biz, Sayın Bakanımızı daha önce de uyarmıştık. Süt üreticisinin perişan olduğunu, fabrikaların süt tozu üretemediğini, peynir satışlarının düştüğünü ve süt ineklerini bırakmak zorunda kaldıklarını söylemiştik. Ancak ne yazık ki sesimizi duymadı. Şimdi, AK Parti il başkanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a durumu iletmesiyle bu sorunun gündeme geleceğini söylüyorlar. Biz de kendisine günaydın diyoruz. Süt üreticisi için acilen önlem alınmazsa, hizmet verilecek üretici kalmayacak ortada."

Adem, süt üreticilerinin sorunlarının çözülmesi için hükümetin acilen harekete geçmesi gerektiğini belirtti. Aksi takdirde, süt üreticilerinin daha da zor durumda kalacağını ve süt üretiminin ciddi şekilde düşeceğini ifade etti.

Haber : Hüseyin Bekar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —