Tarih: 21.10.2024 11:37

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samsunspor Maçını Değerlendirdi: "Hatalarımızı İçimizde Konuşup Üzerine Çalışacağız"

Facebook Twitter Linked-in

UBA/(SPOR) - Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nun 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Mourinho, maç öncesi hazırlık süreci ve sahada yapılan hatalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Rakibimizi İyi Analiz Ettik Ama Zor Bir Hafta Geçirdik"

Mourinho, Samsunspor maçına uzun bir hazırlık sürecinin ardından çıktıklarını ifade ederek, "Maçlardan önce her zaman rakibimizi analiz ediyoruz, bu maç için de aynı hazırlığı yaptık. Aslında bu maç öncesinde hazırlık yapmak için yeterli zamanımız vardı. Antrenmanlarda rakibimizin güçlü yönlerine odaklandık ve buna göre çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak zor bir haftaydı bizim için. Milli takımlardan dönen oyuncularımız cuma gününe kadar tam olarak hazır olamadılar. Bazıları seyahat ve zorlu milli maçlar nedeniyle rejenerasyon çalışması yaptı." dedi.

Mourinho'ya, Allan Saint Maximin'in, yedikleri gollerle ilgili yaptığı açıklamalar hatırlatıldığında tecrübeli teknik adam, "Maxi haklı. Bu konuda söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok. Sahada hatalar oldu ama bunları takım içinde konuşup düzeltmemiz gerekiyor. İlk yediğimiz gol, daha önce konuştuğumuz bir pozisyondan geldi. Cuma günü defansif organizasyonlar üzerinde çalışmıştık ama buna rağmen bu hatayı yaptık." dedi.

"İkinci Gol İçin Faul Denebilir"

İkinci yedikleri gol hakkında da konuşan Mourinho, "İkinci gol bazı takımlar için faul sayılabilir. Devasa bir faul değildi ama arkadan bir itme vardı. Bu tip pozisyonlarda bazı hakemler faul çalabiliyor, fakat bu sefer bizim için faul sayılmadı." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —