Gelecek Partisi’nin yeni Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Durmazlar oldu

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı değişti. İşlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Ersin Özer’in yerine Hüseyin Durmazlar ismi atandı.

Gelecek Partisi’nin yeni Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Durmazlar oldu
GÜNDEM 22.10.2024 15:31:16 5 0

UBA/(ESKİŞEHİR) - Konu ile alakalı basın mensuplarına bir açıklamaya yapan Gelecek Partisi Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Mahir Sayın şu ifadeleri kullandı “Öncelikle benden sonra il başkanlığı görevini üstlenen Ersin Özer kardeşimize teşekkür ediyorum. İş yoğunluğu nedeniyle bugün aramızda bulunamıyor. İl başkanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Kendisi, benim dönemimde de yardımcımızdı ve çok emek verdi, teşekkür ediyorum. Odunpazarı İlçe Başkanımız Hüseyin Durmazlar da geçtiğimiz 2 Ekim 2024 tarihinde Eskişehir il başkanı olarak atandı. Kendisine başarılar diliyorum. Odunpazarı’nda önemli çalışmalar yapmıştı ve il başkanlığı görevini de başarıyla yürüteceğine inanıyorum.”

Hüseyin Durmazlar da aktif bir şekilde görev yapacağını, sık sık basın açıklamaları yaparak kent gündeminde yer alan sorunlara dikkat çekeceğini söyledi. Hüseyin Durmazlar son olarak Gelecek Partisi Eskişehir İl Binasının yakında İki Eylül caddesi üzerinde faaliyet gösterceğini söyledi.