MASKİ Şehzadelerli muhtarların taleplerini dinledi

MASKİ Şehzadelerli muhtarların taleplerini dinledi

GÜNDEM 22.10.2024 16:09:59 8 0
MASKİ Şehzadelerli muhtarların taleplerini dinledi

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Hakkı Başaral ve ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Postacı, ilçenin altyapıya yönelik ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşanan sorunların hızlı bir şekilde giderilmesi için tüm birimlerin sahada olduğunu belirtti. 

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Talat Postacı, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Hakkı Başaral ve ilçeye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı. MASKİ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Danışman Uğur Doğan, MASKİ Daire Başkanları, şube müdürleri ve ilçeye bağlı mahalle muhtarları yer aldı. Postacı, mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinledi, Şehzadeler ilçesinin altyapı konusundaki eksikliklerini karşılamak ve dirençli bir hale getirmek için ilgili birimlerin sahadaki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

TALAT POSTACI, “MUHTARLARIMIZ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ”
Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Genel Müdür Postacı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Manisa merkez ve ilçelerimizde görev yapan tüm muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. İhtiyaç duyulan noktalarda yaptığımız çalışmalar ile yaşanan sorunları çözme gayreti içerisindeyiz. Sorunların tespiti kapsamında sahada incelemelerimizi gerçekleştiriyor ve yapılması gerekenleri analiz ederek hemen harekete geçiyoruz. Şehzadeler ilçemizden mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik, gerekli notlarımızı aldık. Eksikliklerin giderilmesi için ilgili birimlerimiz canla başla çalışıyor. Mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi bilen, gözümüz kulağımız olan muhtarlarımızla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Şehzadeler ilçemizin altyapı konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak, daha yaşanılabilir ve altyapısı daha dirençli bir Şehzadeler ilçesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

HAKKI BAŞARAL, “MASKİ YÖNETİMİ BİZLERİ DİNLİYOR, UMUTLUYUZ”
Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Hakkı Başaral ise şunları söyledi: “Şehzadeler ilçemiz 67 mahalleden oluşuyor. Bizim için su, kanalizasyon ve çevre ile ilgili konular en önemli hizmet başlıklarını oluşturuyor. Su olmadan, altyapı olmadan günlük hayatımızı idare edemeyiz. Doğal olarak yurttaşlarımızın da en önem verdiği konular bunlar oluyor. MASKİ’den alacak oldukları hizmetler vatandaş nezdinde çok önemli bir yere sahip. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın taleplerini MASKİ’ye iletme anlamında köprü görevi görüyor. Sizlerin de sürekli sahada olduğunuzu, bire bir çözümlerin başında olduğunuzu duyuyoruz ve bu bizler için çok sevindirici. MASKİ yönetiminin bizleri ağırlayarak, tek tek tanışarak isteklerimizi dinlemiş olması karşısında çok mutlu olduk. Bu doğrultuda sorunlarımızın çözümü anlamında elinizden geleni yapacağınıza hiç şüphemiz yok. Değişimin Manisa’mız için hayırlı olmasını diliyoruz, umutluyuz” dedi.  


Özel: Mesele çuvala sığdırılacak mızrak gibi değil

Bursa'nın ikinci büyük kanyonu: Sadağı Kanyonu

Aile ve Sosyal Hizmetler'den 81 ilde 'Yenilikçi Mahalli' hizmet içi eğitim

FETÖ propagandası yapan 177 'sosyal hesap' tespit edildi

Muğla Büyükşehir'den farkındalığa destek

Düzce'de otizmli öğrenciler hayallerini yansıtarak 'özel bireyler'e dokunacak

Ankara’da raylı sistem ve ADARAY zirvesi

Yapı kimyasalları sektöründe 'kalite takip' dönemi başlıyor

Büyükşehir’den ‘Çok Yaşa Cumhuriyet Sergisi’

Emekliler 29 Ekim'de ikramiye istiyor

Başkan Er Arguvan'ı ziyaret etti

Bursa’yı, Cumhuriyet coşkusu sardı

Türkan Saylan Bursa’da anıldı

Demokrat Partili Hüseyin Özcan'dan sert sözler; "Bu proje vatana ihanet projesidir"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan Sert Açıklama

Karsan, İspanya pazarını ilk elden yönetecek!

Konya Büyükşehir'den üniversiteli gençlere müjde

Yeşilli ‘de Zeynelabidin Erdem ve M.Emin Demir Bulvarı törenle açıldı

Açık öğretim ders geçme notu yükseldi! Yönetmelik 'Resmi'leşti

Meyman Mardı̇n Sanatevı̇ ‘’Mı̇safı̇r’’ sergı̇sı̇yle kapılarını açtı

Okulda başarı için doğru beslenme şart! İşte beslenme çantası için pratik tarifler

KOMEK'te kayıt heyecanı

Angola Meclis Başkanı Türkiye'de

Dikkat! Bedava peynir sadece fare kapanında olur

Bursa barajlarında 30 günlük su kaldı

Avrupalı girişimciler Romanya'da buluştu

Cumhuriyet Bayramı'nda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Öğrenciler çevreci projeleri yerinde inceledi

MASKİ Şehzadelerli muhtarların taleplerini dinledi

İstanbul hazırlıklarını tamamladı... Toplu ulaşım ücretsiz olacak

Yükleniyor